2012.06.08.
16:03

Írta: CoolRomani

Hiphop, dzsessz és szomorú cigány dalok - ma és holnap roma színház a Trafóban

01_photo_credit_thomas_aurin_1_1339163949.jpg_1000x666

"Tizenkilenc arc. Tíz ország. Egy tánc. Louis Vuitton mintás zsiguli, kereken gördülő zebra, decens apácajelmez, bőröndök és virágos szoknyák kavalkádja. 17 - fiatalabb és idősebb - roma táncos és zenész, valamint egy berlini székhelyű kortárs tánctársulat. Csupa félszeg, de őszinte vallomás, dolcsegábbáná és Szűz Mária, humor és sokk. Show-hangulat, féktelen energiák és hatalmas ováció, dübörgő siker a bécsi bemutatón."

Ezekkel a szavakkal ajánlja figyelmünkbe a Trafó ma és holnap este színpadra kerülő, DorkyPark: Open For Everything című produkcióját. Akinek lehetősége van választani, annak a mait ajánlom figyelmébe, ugyanis az előadás után a bűbájos Ránki Júlia szerkesztő-riporter-újságíró beszélget Constanza Macras koreográfussal és a produkció szereplőivel.

(Fotó: Thomas Aurin - Trafó)

 

Szólj hozzá!

Címkék: színház program tánc trafó ferencváros

A bejegyzés trackback címe:

https://coolromani.blog.hu/api/trackback/id/tr874573840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása