2012.06.11.
15:49

Írta: CoolRomani

A németek nyerték a focibajnokságot. Legalábbis Miskolcon, a Tolerancia Kupán

tolerancia-kupa-120609ml_9_1_1339421487.jpg_500x393

Első Németország, a második Franciaország, a harmadik Portugália, a negyedik Spanyolország lett Miskolcon, szombati Megyei Kispályás Labdarúgó Tolerancia Kupán, amelyre ezúttal hét csapat nevezett, a labdarúgó EB-n induló országok „színeiben”. Vagyis az élen valójában a Zsolcai 1-es, a Zsolcai 2-es, a Remy Üzem és a szervező Miskolci Cigány Kisebbségi Önkormányzat végzett.

Az esemény után különböző politikusok mondtak szép dolgokat, ahogy az lenni szokott és elhagzottak olyanok is, hogy aszongya "számtalanszor bebizonyosodott, hogy a sport ország- és világszerte is a legjobb eszköze a megbékélésnek, az egymás iránti tolerancia erősítésének; a pályán nem számít a bőrszín, a származás, csak, hogy ki az ügyesebb"

De ez annyira már nem vág blogunk profiljába. Egyrészt mert ezt természetesen mi is tudjuk, másrészt viszont óvakodunk a politikusoktól. Ellenben a kezdeményezés nagyon klassz, akárki is szervezte! Örülünk a jubileumnak és még sok tíz évet a Tolerancia Kupának. Ja és a "németeknek", "franciáknak", "portugáloknak" és "spanyoloknak", felsőzsolcaiaknak és miskolciaknak pedig gratulálunk a helyezésért!

(Kép:mikom.hu)

Szólj hozzá!

Címkék: sport miskolc felsőzsolca észak-magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://coolromani.blog.hu/api/trackback/id/tr824580854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása