2013.08.06.
18:03

Írta: coolromani1991

Husk-Design : Önfejlesztés · Kreatíviás · Műhelymunka · Divat

2013 július 1-én kezdetét vette az Amaro Trajo Alapitvany és az Art Eko Egyesület partnerség a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 HUSK/1101/1.6.2/0312 számú projektje.

A program tervezett időszaka: 2013. július 1-től 2014. június 30-ig

A projekt főbb elemei a tornaaljai partnerszervezet szakmai segítése a textiliparág újraélesztésében. A szakmai képzéseken kívül, a projekt kiemelten foglalkozik a Roma kultúra örökségvédelmével, valamint a képzésben résztvevők munkavállalási esélyeinek növelésével. A megvalósítási időszakban a partnerszervezetek között a tapasztalatcsere és „know-how” megosztás külön hangsúlyt kap. A projekt részeként a fent említett időszakban 3 divatbemutató kerül megrendezésre. Kettő ezek közül Magyarországon, egy Szlovákiában.
Az Amaro Trajo Alapítvány stratégiai együttműködő partnere a Romani Design.
A programról további információ az alábbi linken, az Art Eko Egyesület honlapján található: http://www.art-eko.sk/index_hu.htm
Az Amaro Trajo Alapítvány és az Art Eko egyesület partnersége Európa Uniós támogatást nyert el projektjére: Újraiparosítás innovatív technológiákkal: A tornaljai konfekciós ruhagyár újraélesztése magyar formatervekkel.

felhivas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: budapest design erika varga

A bejegyzés trackback címe:

https://coolromani.blog.hu/api/trackback/id/tr654831656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása