2012.10.18.
13:49

Írta: coolromani1991

No Racism-Láss!-Cselekedj!

Rózsa Mónika a No Racism egyik főszervezője, annak a civil csoportnak, amely  egy nagy köztéri flash-mob  keretében  tánclépésekben kívánja felhívni a cselekvésre társadalmunkat a gyűlölet ellet.

Holnap 16.30 –kor a Bazilika előtti Szent István téren várnak mindenkit, aki cselekedni akar!

Néhányan azok közül, akik csatlakoztak és megosztották gondolataikat a rasszizmusról:

Csányi Sándor (színész) szerint nem jó üzlet rasszistának lenni, mert  a Jóisten így teremtette a világot, sokfélének, ha az ember a fejetetejére áll akkor is ennyiféle ember lesz, hiábavaló a hadakozás.

Soma Mamagésa (előadóművész) szerint a rasszizmus ostobaság, csak a buta ember gyűlölködik.

L.L Junior (előadó és etnocentrikus  polgárjogi harcos) arra kér  mindenkit, hogy ugyanazzal a csodálattal nézze más kultúrák gazdaságát, ahogy ő maga  is teszi ezt.

Schell Judit (színésznő) szerint  országunkban igény van a rasszizmusra.

Varga Erika (designer ) szerint közös történelmünk figyelmeztet arra, hogy hova vezethet a rasszizmus ideológiája. Hallgatásunkkal ne legyünk bűntársai ennek az eszmének.

no_racism_plakat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kampány magyar akció bazilika rasszizmus romani design

A bejegyzés trackback címe:

https://coolromani.blog.hu/api/trackback/id/tr214856196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása