2012.07.19.
08:47

Írta: CoolRomani

Jövő kedden irány a Fészek! A show folytatódik

Egy 18 éves roma fiatalember viszontagságos bukdácsolása Budapesten. A Karaván Színház A show folytatódik című előadása egy alkalommal a Fészek Művészklub színpadán.

A Karaván Színház társadalmi célú országos kampányt indított azért, hogy a roma és nem roma emberek közötti szerencsés találkozások is megfelelő nyilvánosságot kapjanak. E kampány része A show folytatódik című előadásuk, amelyben egy 18 éves roma fiatalember viszontagságos budapesti bukdácsolása látható.

Az interaktív előadás során a közönség segítheti is a játékost, hogy helyes döntéseket hozzon, az előadás után pedig az alkotók egy kis beszélgetésre várják a nézőket.

A show legközelebb Budapesten a Fészek Művészklub (Budapest, VII. Kertész u. 36.) színpadán lesz látható július 24-én 19 órai kezdettel. Jegyek a helyszínen vásárolhatók az előadás előtt, 1500Ft-os áron. Érdeklődni a 06 30 867 3804-es telefonszámon lehet. (szöveg és kép, via: RomaPage)

Videó a tavaszi próbafolyamatról:


Az M1, Roma Magazinjában pedig, 11:50-től láthatók részletek a show-ból.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest színház program zsidónegyed fészek klub karaván színház

A bejegyzés trackback címe:

https://coolromani.blog.hu/api/trackback/id/tr754664030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása